2018. július 5., csütörtök

Crash Bandicoot - N. Sane Trilogy (NO LEMEZ)

Ma már multiplatform lett a Crash Bandicoot videojáték trilógia felújított változata. Nem csak PS4-re, de Xbox One-ra, Nintendo Switch-re, sőt még PC-re is, ami nagyon jó lenne, DE a PC-s verzió már csak letöltőkóddal kapható, LEMEZ NÉLKÜL!!!!!!!!
Sajnos, már ezt a PEGI 7-es besorolású játékot is utolérte a STEAM!!! És az olyan programok, mint a Steam, nem gyermekbarát, mindenféle szülői felügyeleti lehetőség ellenére is. Most már tényleg csak a pénz számít, és le van ejtve a gyermekek biztonsága a számítástechnikai világban?! A játék ráférne egy kétrétegű (50GB-os) blu-ray lemezre a maga 30 GB-jával.

Egyszer, amikor Kisbéren laktunk, 2000-ben történt, hogy tudtuk fogni a szlovák köztévét és a Markíza-t (vélhetőleg olyan csatorna Szlovákiában, mint nálunk a TV2.), és a Szlovák TV egyik csatornáján (ha jól emlékszem az 1-es csatornájuk), volt egy Maxi Hra (vélhetőleg Maxi Játék) nevű telefonos játék, amiben a Crash Bandicoot 2. és 3. részét játszatták a telefonálókkal. Az előremenetelt a stúdióban tették, a játékos a telefon gombjait nyomkodva 1-essel balra, 2-essel jobbra ment, a 9-essel pedig ugrott, egyes pályákon 8-assal guggolt.

Amikor a trilógia régi verzióját kiadták Playstation 1-re, még semmit nem lehetett sejteni, hogy a napjainkban készült remake PC-n már csak letöltőkóddal lehet majd kapni, mint ahogy sok más játékról sem. Régen tényleg nem volt olyan veszélyes a videojátékok világa, mint ahogyan riogatták a világot. De ennek sajnos már vége. Ma már egyre kevesebb játék használható internetes aktiváció és online lét nélkül, sőt ma már sajnos egyre inkább nincs ilyen.

Sajnos vége a jó világnak a PC terén. Már nem érdemes többé játékot venni.

U.i.: Crash Bandicoot egy cuki erszényes borz figura, akiről sok videojáték készült.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése