2023. december 26., kedd

KARÁCSONY 2023

 MINDENKINEK ÁLDOTT, BÉKÉS, BOLDOG KARÁCSONYT, ÉS "BOLDOG" ÚJÉVET:

ITT EGY KÉPÖSSZEÁLLÍTÁS A 2023-AS ADVENTI SÉTÁNKRÓL:













2023. december 7., csütörtök

2022. december 6., kedd

MIKULÁS 2022

 IDÉN, 2022-BEN IS MEGJÖTT A MIKULÁS ÉS EZT AZ AJÁNDÉKOT HOZTA PIROS CSOMAG(J)ÁBAN...!!!:


KIBONTÁS ELŐTT:



ÉS UTÁN:



BOLDOG MIKULÁST MINDENKINEK!!!!

2022. augusztus 31., szerda

Egy nagy változás

 Lett egy nagy változás 2022. augusztus 26-ától AZ ÉN ÉLETEMBEN.

Eddig mindig úgy volt, hogy a folyékony adagolós fertőtlenítővel fertőtlenítem a kezem bizonyos dolgok után.Több olyan dolog van otthon nálunk, amit úgy érzékelek, hogy hozzám ért, és nem biztos, hogy tiszta. Olyan telepatikusan érintenek meg ezek engem. Még ha valójában nem is érek hozzájuk, akkor is úgy érzékelem, mintha... Nem tudom, miért, de így van, ha az eszem tudja, hogy másként van, amit és ahogyan érzékelem... Ebből az a baj, hogy olyannyira csöpög, hogy elázik a padló és/vagy a szőnyeg. Emiatt szeretné anya, hogy ezentúl fertőtlenítő kendőt használjak fertőtlenítésre, ÉS A FOLYÉKONYAT MINÉL KEVESEBBSZER, MINÉL RITKÁBBAN, MINÉL KEVESEBB MENNYISÉGET. Próbáltunk sok mindent alátenni. Papírt, papírt műanyaggal alá, kartonpapírt műanyaggal alá, minderre egy vödröt rátéve, de sajnos semmi nem használ, mindig átázik, és aláázik a padlóra. A kendő pedig nem tudja megoldani az összes problémát, és nem tud mindenben a folyékonyat helyettesíteni. Nem elégíti azt, ami tudat alatt motoszkál bennem, és pengeti az idegeimet/idegszálamat minden alkalommal, amikor úgy érzékelek valamit, ahogy, még ha nem is úgy van, valamint, hogy amit anya mond, azt tudatos elmével fel tudnám fogni, és tudom is, de tudat alatt minden felülíródik bennem, amit értek. Nem tudok mit tenni. Minden tőlem telhetőt megteszek, hogy minél jobban minimalizáljam a bajokat, de úgy látszik EZ SEM ELÉG!!!!!!!!

Azt gondolom, hogy én magam vagyok talán a legnagyobb baj, BENNEM VAN A PROBLÉMA AZ IDEGEIM MIATT(!!!) hiába is nem gondolja azt anya. Nem tudom, mi lesz még velünk, ha még sokáig kell ebben a kitalált világban élnem.

Ha így megy tovább, ahogy most, akkor el kell gondolkodni azon, hogy mi értelme van az életemnek. Azért, mert nem tudom, hogy lesz-e nagyobb probléma, amit anélkül fogok mind magunknak, mint az alattunk lakó szomszédunknak okozni (vagyis eláztatni a lakását), hogy mindezeket DIREKT CSINÁLNÁM, CSUPÁN ÚRI HÓBORTBÓL!!!!!!!!
HOGY A KILÁTÁSTALANSÁGOT HOGY LEHET MEGOLDANI, HA ÉLETBEN KELL LENNEM!!!! MIKOR TUD AZ UNIVERZUM "ANGYALAI" ELKÍSÉRNI ENGEM AZ ÚTON, AHOL BEKERÜLÖK AZ IGAZI VALÓSÁGBA, ÚJRA SZÜLETVE UGYANÚGY 1990. MÁRCIUS 25-ÉN!!! ÚJRA SZÜLETVE, DE EGY JOBB VILÁGBA, AHOL 200 FELETTI AZ IQ-M, DE UGYANÚGY NAGY SZÍVEM VAN, MINT MOST IS.
HA ERRE LESZ LEHETŐSÉG, AKKOR BÁRMIKOR FELKÉSZÜLÖK RÁ, CSAK JÖJJÖN EL, ÉS FEJEZŐDJÖN BE A RÓLAM SZÓLÓ KÖNYVSOROZAT, AMIT AZ IGAZI VALÓSÁGBAN ÍRÓDNAK, VISZONT CSAK BÍZNI TUDOK ABBAN, HOGY A MOSTANI KÖNYV, AMI ÍRÓDIK MOST, AZ MÁR AZ UTOLSÓ KÖTET!!! AZÉRT BÍZOM EBBEN, MERT MÁR ELEGEM VAN, NEM BÍROM TOVÁBB!!! NEM TUDOM ELVISELNI, HOGY MIKÖZBEN MAGAMBAN ÖRLŐDÖM A TEVÉKENYSÉGEIM KÖZBEN, AMINEK JELENLEG CSAK ÉS KIZÁRÓLAG ÉN LÁTOM ÉRTELMÉT, ANYA NEM, ADDIG ANYÁNAK EZT MIND LÁTNIA KELL, ÉS ELSZÖRNYÜLKÖDNIE, MERT NEM TUDOM NAGYON ELMAGYARÁZNI, HOGY HOGY MŰKÖDNEK AZ ÉRZÉKELÉSEIM PÁR ÉVE, ÉS AMÍG NEM TUDOM EZT TELJESEN, MEGFELELŐEN ELMAGYARÁZNI, NEM IS FOGJA TUDNI MEGÉRTENI, EZÉRT NEM IS VÁRHATOM EL, HOGY SEGÍTSEN NEKEM, HOGY HOGYAN OLDJAM MEG EZT AZ EGÉSZ MINDENT AUTISTA SZEMMEL ÚGY, AHOGY Ő NEUROTIPIKUS (EXKLUZÍV) KÉPESSÉGEKKEL!!!! MÁR (AZ IS) FÉLELEMMEL TÖLT EL, HA VENDÉG ÉRKEZIK A HÁZ(UNK)BA, MERT NEM BIZTOS, HOGY TISZTA A RUHÁJA, A TESTE, (ÉS NO MEG A CIPŐJE) ANNYIRA, MINT MINEKÜNK, EMIATT SENKIT SEM ENGEDÜNK BE HOZZÁNK, MERT TELJESEN KIBORULOK TŐLE.

NEM ÉRZEM, HOGY LENNE BÁRMILYEN MÁS MEGOLDÁS ERRE A PROBLÉMÁRA, MINTHOGY ELTŰNJEK ERRŐL E IDIÓTA VILÁGBÓL, AMIBEN MOST ÉLEK, ÉS AZ ÍRÓ NEKEM, A CÍMSZEREPLŐNEK TALÁLT KI, HOGY SZENVEDJEK!!!!!!!!

MIRE ELJÖNNE 2022. KARÁCSONYA, ADDIGRA LENNE JÓ MÁR, HOGY VÉGE LEGYEN A KÖNYVSOROZATNAK, ÉS EZT A KARÁCSONYT MÁR NEM ÍRNÁ BELE AZ ÍRÓ NEKEM, HOGY SZENVEDJEK!!!!