2018. június 14., csütörtök

Éjjel-Nappal BUTULÁS!!!!

Évek óta folytatódik a RTL klub-on futó Éjjel-Nappal Budapest című népbutítás, amihez képest a Győzike show jó kis kabaréműsor volt.

Amennyit az Éjjel-Nappal Budapestből láttam olykor csatornát váltogatva, és az ajánlókból, csupa olyanról van szó, hogy egy fiú megcsalja a párját egy másik bigével, és a lány rajtakapja, majd egy másik fiú kavar egy másik csajjal, és ez így megy egy egész epizódban. Ha meg nem, akkor a féktelen bulizásra hajtanak, tuc tuc zene, italozás, meg minden.
A Győzikében nem volt ilyen. Győzike nem kavart nőkkel, hogy aztán Bea asszony rajtakapja. Én élveztem ezeket a veszekedéseket, ami ebben a műsorban volt.
Több értelme volt, mint most az a mocsok Éjjel-Nappal Budapestnek, amit többnyire alacsony IQ-júak néznek (sokszor hallani, hogy valódi történeteknek gondolják az epizódokat, pedig valójában minden benne fikció). Már kisiskolásoknál is beszédtéma, hogy mi történt az előző esti epizódban, és ha valaki lemaradt róla, az nevetség tárgya. A másik, hogy sajnos új szereplőket is keresnek alkalmanként erre a szennyre, és ami még sajnosabb, hogy már elég a 16. életév betöltése (volt, aki azt mondta nekem, hogy azért, mert olyasmi, hogy "egyszerű színjáték").

Ennyire felesleges az ész?! Milyen példát mutatnak a gyerekeknek?! Hogy az ital, a drog és a szex az élet értelme?! Ennyire fontos a gusztustalan műsor?!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése