2019. január 26., szombat

Sajnos már a játékkonzolok is... :-(

Sajnos már a videójáték konzolok (Xbox One, Playstation 4) is felhasználói fiókot igényelnek. Állítólag azok nélkül még a gépet sem lehet használni. Lehet, hogy a játékokat is online kell aktiválni bennük egyedi kóddal, bár kétlem, mert a videójátékboltokban lehet kapni őket használtan is. Vannak, akik ki sem használják a konzolok lemezes lehetőségét, hanem minden játékot digitálisan, letöltésben vásárolnak meg.
Lassan már tényleg itt a rossz jövő, ha már a játékkonzoloknál sem lehet senki offline, hanem létre kell hozni egy online felhasználói fiókot. BASSZUS, LASSAN MINDEN SZOFTVERHEZ FIÓK SZÜKSÉGES MIND PC-N, MIND KONZOLON. HOGYAN LEGYEN ÍGY OFFLINE EGY FIATAL!!!

És ez ellen semmit nem lehet tenni, egyszerűen nem vásárolunk videójátékot, legfeljebb régieket {max. a Playstation 2, Nintendo Gamecube és Original Xbox (ami nem 360, pláne One)korszakig} vesszük meg nosztalgiázásként, de sajnos már azokat nem gyártják, csak használtan lehet ilyen konzolt vagy hozzá játékot venni. NINCS MÁS MEGOLDÁS!!!!!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése