2020. szeptember 29., kedd

A mostani helyzet tanulsága: "A személyesség lejárt lemez"

 A helyzetet, amit most megélünk olyan tanulságot hordoz(hat) magában, hogy minden, ami egy kicsit is a személyes kapcsolatokon alapul, elavult, múlté, és egyáltalán nincsen jövője. Amik kizárólag online kapcsolatokon, ügyintézéseken, egyebeken alapul, azon dolgok hordozzák a jövőt, a haladást, és hogy a jövő embereinek társadalma életének elengedhetetlen létszüksége lesz, hogy minden népszerűbb közösségi és egyéb internetes oldalakon legyen legalább egy felhasználói fiókja. Elmélyíti azt a tévhitet, hogy a személyesség már egyáltalán nem menő. Emiatt, aki inkább mégiscsak személyesen akar találkozni, beszélgetni, és ügyeket intézni, az "különcnek" tekintendő. Egyre inkább elenyésznek azok a kutatási eredmények, tények, amik a személyes kapcsolatok, offline élet élésének fontosságát hangsúlyozzák, amióta megjelentek a közösségi felületek, és más ma népszerű oldalak. Az online életnek csak az előnyeit látja az emberiség, de a hátrányait szinte már TABUSÍTJÁK IS!!!

A világ emberei már inkább a rossz felé fognak változni e téren, és eszük ágában sincs visszafordulni/visszafordítani a régi, normális élethez, amiben öröm volt személyes kapcsolatokat létesíteni, offline élni, szabadban/beltéren, akár barátokkal jól szórakozni. Így ha a mostani történelmi világ megmarad, akkor a 21. század közepéről írt elképzelésem (egy előző blogbejegyzésből) már nem sokára valósággá válik, így a legrosszabb jövő válik valóra.

ÚGYHOGY NE HAGYJUK, HOGY ELÉRKEZZEN 2021 AZ ÚJ TÖRTÉNELEM ELŐTT!!! BÍZZUNK BENNE, HOGY VÉGRE VALAHÁRA LECSERÉLŐDIK A VILÁG AZ ÚJ TÖRTÉNELMI ÁLLAPOTRA!!! AMIBEN SOK MINDEN MEGMARAD, DE SOKKAL JOBB VILÁG VÁR RÁNK, AMIBEN ÉRDEMES TOVÁBBMENNÜNK A JÖVŐ FELÉ, VALAMENNYIÜNKNEK A SAJÁT SZÜLETÉSI DÁTUMUNKBA ÚJRASZÜLETVE!!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése