2021. szeptember 26., vasárnap

Napkitörő örömmel?!

Ma (2021. szeptember 20.) olvastam egy Facebook bejegyzést egy napkitörésről, és amit írnak róla. Ebből derült ki, hogy amiket magamon tapasztalok mostanában, külső hatások miatt is lehetnek. Pl. az elbizonytalanodásaim, és a koncentrációs zavaraim, ezek miatt a nagy napkitörések miatt keletkeznek.
Mivel hatással vannak a tobozmirigyre, az emberek zavarodott(akk)á válnak, befolyásolják az emberi magatartásmintákat, egyéb pszichofiziológiai tevékenységeket. "A Napkitörések és a Napból kiáradó FOTON hullámok megváltoztatják a fizikai valóságunk szövetét. Erőteljes hatást gyakorolnak ránk, felébresztik és világossá teszik a sejtszinten tárolt emlékeinket"

"A feldolgozatlan múltbéli traumáinkat és tapasztalatainkat az alacsony frekvenciájú energiasejtjeinkben tároljuk."
" Ahogy ezek a sejtemlékek újra kalibrálódnak a magasabb frekvencián, spontán módon elengedésre kerülnek az alacsonyabb érzelmeink, úgy mint a szomorúság, a düh és anélkül, hogy tudnánk, miért." Valamint a földrengéseket, vulkánkitöréseket, hurrikánokat, tornádókat és szélviharokat is ez a napkitörés okozza.
Az Univerzumban zajló ilyen fajta zűrzavaros tevékenység nem csoda, hogy megzavarja a rutinjainkat, a mindennapi életünket egyre inkább.
 
Legyem elegendő erőnk ez(eke)t túlélni nap mint nap!!

Itt a Facebook bejegyzés, amiről beszéltem:
https://www.facebook.com/edit.horvath.14418/posts/1016039612551993

Nagyon remélem ez a nagy napkitörés már a befelé vezető út az abszolút, igazi, tényleges valóság felé való felébredésbe ebből a rémálomvilágból!!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése