2021. október 16., szombat

Reménytelen világunk, fekete lobogót rá!!

 Reménytelen ez a világ, kiérdemli a fekete lobogót intergalaktikusan, elmondom, miért:

  • Nem tesz szinte senki semmit, hogy jobb, igazságosabb világ legyen.
  • A klímaváltozás, a túlfogyasztás, stb. nagyon keveset érdekel, és ők is a félmegoldásokkal próbálják megakadályozni, ami pedig a gazdaság rovására menne.
  • A minőségi élet, ételek, zene, film, videójáték stb. még mindig népszerűtlen(ek), és sokaknak/sokak számára a pénz mindennél fontosabb.
  • Az igazán szerető, megértő, feltételek nélküli gyermeknevelés még ma is népszerűtlen, és csak a szigor és az elkényeztetés végletét ismerik, pedig az arany középúton kellene mindent megoldani. De nem, a begyepesedett módszerek mindennél fontosabbak sokaknak. Épp ezért annyira megromlik a gyerekek lelki világa, hogy tiniként belevetik magukat a veszélyes dolgokba, mint a drogok, alkohol, cigaretta, szex "minden áron", de akár a bűnözés, tisztességtelenség útjára is léphetnek, ami után még nagyobb meg nem értés vár, ha lebuknak ezek miatt, és elítélik. Vagy ha bűnözés nincs (is) tinikorban, akkor sem lesz éppen jó felnőtt ember a meg nem értett gyerekből, hanem pont olyan, aki mindenki máson átgázol, minden lehetőségben csak a saját hasznát keresi {olyan mondatokkal, hogy "nekem ebből mi (a) hasznom?!", "mi jó származik nekem ebből?!"}, csak (a) saját maga önző érdekei, vágyai érdeklik, senki, semmi másra nincs tekintettel/nem érdekli semmi és senki más.
  • A gazdagok érvényesülnek egyre inkább, és a szegényekre pedig túl kevés tehetős ember gondol, és adakozik annak érdekében, hogy azok kitörhessenek a nyomorból úgy, hogy közben legyenek még más lehetőségeik is. Helyette a nagy vagyonukból mindenféle drága dolgokat halmoznak fel maguknak.
  • A fogyasztói társadalmat, a gazdaságot, a szekuláris és materiális értékeket jobban, észszerűbben is meg lehetett volna csinálni, de ami észszerű, az szintén ciki sokaknak, sajnos.
  • A nők és a kislányok/tinilányok fejében még ma is van, hogy smink elengedhetetlen a szépségükhöz, pedig az igazi, természetes női szépség sokkal fontosabb lenne, az igazi női értékekkel együtt!!!!  
  • És végül, és utolsó sorban az, hogy a mostani helyzet csak megerősítette azt, hogy el kell felejtenie az embernek mindent, ami egy kicsit is a hagyományos szórakozáshoz kapcsolódik, mint például a személyes emberi kapcsolatok, hagyományos kábeltévé, fizikai média (optikai lemez, mint a CD, DVD, blu-ray, stb), az azt eredményezi, hogy egyszer csak üres utcákat, tereket lát az, aki kimegy sétálni fizikailag, mert különc lesz amiatt, hogy nem online szocializálódik a felkeléstől a lefekvésig, nem online rendel éttermekből ennivalót, és egyéb menüt, valamint nem egy és/vagy több Online játék VIRTUÁLIS világában bóklászik egész nap, ájulásig. És ez sajnos a következő végtelenségig folyó generációk is ehhez lesznek szokva mindörökre, az "ÖRÖKKÉVALÓSÁGIG"!!!! Régi szép idők, személyességgel, fizikai játékokkal, gyereknevetéssel, ég veletek!!! :-(

Az a helyzet, hogy ez egyre inkább így lesz, ahogy most fel van sorolva, mert ezen rossz, gonosz emberi tulajdonságok ellen soha nem lesz "gyógyír", ami megszüntetné/felszámolná ezt az egészet. Sokkal jobban örülnék egy IGAZI világvégének, ami után bekerülnénk az igazi valóságba. CSAK ÍRJA MEG AZ ÍRÓ ÚGY BEFEJEZÉSNEK, HOGY NAGYOT CSATTANJON!!!!!

BÁRKI BÁRMIT MOND, EZEK A DEPRESSZÍV GONDOLATOKNAK TŰNŐ DOLGOK VALÓJÁBAN REÁLIS TÉNYMEGÁLLAPÍTÁSOK, ÉS NINCS BENNÜK SEMMI OLYAN, AMI MELLETT EL LEHETNE SIKLANI. EZ A VALÓSÁG, ÉS EZT NEM LEHET SZÉPÍTENI, MERT AZ NEM LENNE IGAZ!!!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése