2020. július 3., péntek

A világ különc, nem mi!!!

A blogunk címe megállja a helyét a világban, hogy "Túl a normálison"!!

Ma (2020. július 3.) történt, hogy elkezdtük a sétát anyával és egy ismerősünkkel, és indulásunk előtt kutyaugatást hallottam, és amint hátrafelé pillantottam, akkor épp két-három kutya jött felénk PÓRÁZ NÉLKÜL, és akkor elrohantam, hogy nehogy hozzám érjenek, vagy hogy túl közel merészkedjenek az aurámba!! Anya mondogatja, hogy úgyis megvéd engem a kutyáktól, de tudom, hogy a kutya bárhova cikázhat körbe-körbe, ahogy szokott, és anya nem elég gyors, hogy a kutya és énközém álljon, hogy meg tudjon akadályozni bármilyen incidenst!!! Épp átkeltem gyorsan a másik oldalra, vigyázva, hogy nehogy épp elüssön egy autó, hogy aztán meghaljak, vagy rosszabb, lebénulok VÉGKÉPP!! A gazdi persze nem szólalt meg, hogy "elnézést a kutyák miatt", vagy bármi egyéb, vagy magához hívta volna azokat a dögöket!! No, ha lenne állattartási jogosítványrendszer, akkor az övén biztos elég sok büntetőpont lenne, talán ami hozzáadódna, az elég is lenne, hogy bevonják az engedélyét, és elvegyék tőle az összes kutyáját. Azt is el tudnám képzelni, hogy amelyik háziasított állat, de főként kutya rátámad egy emberre, könnyű vagy súlyos, de akár halálos sérülést okozva neki, akkor a kutya azonnali elaltatását ítélnék, valamint, ha volt gazdája, akkor több évre elvennék az állatjogsit. Tudom, durvának, és (túlságosan) drasztikusnak hangzik, de az ilyen veszélyes kutyák nem igazán tudnak semmilyen módszerrel megjavulni, nem lehet semmivel korrigálni azt a hiányosságot, amit a gazdi elmulasztott. Abból a megértő, megváltó bánásmódból, amire a gyerekeknek és a felnőtt embereknek szüksége lenne, egy kutya, vagy egy bármilyen állat EGYÁLTALÁN NEM ÉRT!!! Senki sem mondhatja biztosra, hogy a kiskutyája "nem bánt", meg hogy "nem kell félni tőle", mert minél kisebb egy kutya, annál nagyobb a pofája, és a legjobban azok harapnak és támadnak emberre!! Pedig mindegyik kutya kicsi volt, amelyek épp hozzánk szaladtak!! Én félek a kutyáktól, bármilyenek is legyenek, nem szeretném, hogy akár egy picit is hozzámérjen!!! És úgy látszik, egyáltalán nem változik!!

De még nagyon sok mindenben különcebb az egész világ, mint mi, vagy még néhányan. Például, hogy nagy ellentétek vannak aközött, hogy "az online életé a jövő" vagy "menjünk ki a szabadba/utcára, és találkozgassunk ismerősökkel, és tartsuk az emberi kapcsolatokat ÉLŐBEN, közben ne legyen kezünkben az okostelefonunk, de még 5-10 percenként se nézzünk rá" Köztes megoldás nincs, hogy hogyan lehetne egyensúlyban maradni a valós és a virtuális világ között, milyen kiegyensúlyozott, megértett élet, és megváltás szükséges az embernek hozzá, pl. hogy ne legyen függő, és ne találjanak ki egy vagy két hetes digitális detoxot, ami kering a világban.
A másik példa a környezetőrült megoldások a klímavédelemre, pl. egyszer használatos műanyag minden betiltása (el is fogadták, hogy jövő júliustól nálunk, a mi országunkban se legyen), csomagolásmentes boltok, a vegánság népszerűsítése, a szél-, a napenergia, és egyéb megújuló energia hirdetése, mint az egyetlen, legjobb megoldás műanyaglebontó üzemek, szén dioxid szűrési lehetőségek, és még sok más IGAZI megoldás helyett!!! A világ állatcentrikus lett, és félő, hogy a jövőben több jogot fognak biztosítani az állatoknak, mint az emberiségnek, mert az állatok sokak szerint "aranyosabbak", mint az embertársak!!! ÉS MÉG SOK OLYAN DOLOG VAN, AMI MEG FOGJA KESERÍTENI AZ EMBERISÉG ÉLETÉT!!!!

HA ELJÖN 2021 A MOSTANI TÖRTÉNELEMBEN AZ ÚJ TÖRTÉNELEM ELŐTT, KATASZTROFÁLIS JÖVŐ KEZD MAJD KIFORRANI!!!! MERT A MOSTANI TÖRTÉNELEMBEN SÖTÉT JÖVŐNK LESZ, VAGY ÍGY, VAGY ÚGY!!!
BÁRCSAK ELJÖNNE VALAKI ÉN ÉS ANYA ÉLETÉBEN, AKIVEL MINDENT MEG TUDUNK TENNI, HOGY MEGLEGYEN AZ ÚJ TÖRTÉNELEM, AMI AKÁR AZ ABSZOLÚT VALÓSÁG IS LEHET, VAGY EGY PÁRHUZAMOS UNIVERZUM, VAGYIS MULTIVERZUM EGY JOBBIK OLDALA, AMI MEGVÁLTÁS LENNE KETTŐNKNEK!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése