2020. november 8., vasárnap

Még csoda, hogy a gépezet még nem "füstöl"

 Már harmadszorra lesz ebben a bejegyzésben említve az a régi rozoga gépezet, ami egyre inkább romlik, de még nem kezdett el túlságosan nagyon porosodni, és eléggé füstölni a karbantartás teljes hiánya miatt.
Nem tudni, meddig bírja még a rossz működést, hiszen már egyáltalán nem jók, és korszerűek az alkatrészei. Bár a karbantartás csak nagyon nehézkesen megy annyiból, amennyi van, de ez messzemenőleg NEM ELÉG!!!

Nos, pont ilyen vagyok én is. Még nem füstölök, de lehet, hamarosan ez bekövetkezik. Nincs lehetőség élő közösség(ek)re, kapcsolat(ok)ra, fejlődés(ek)re. És egyre inkább érzem azt, hogy már nem az az igazi, abszolút valóság, amiben élek, hanem egy sokkal jobb világ az, amiben sokkal jobb jövő vár.

MÁR AZ SEM FOG ÉRDEKELNI, HOGY MI LESZ VELEM, ÉS HOGY HOGY FOG VÉGZŐDIK MAJD EZ A MOSTANI TÖRTÉNELMI VILÁG, CSAK AZ SZÁMÍT, HOGY A JÓSÁGOS ÉGI ERŐK LEFORMATÁLJÁK EZT AZ ELCSESZETT VILÁGOT, HOGY MEGÚJULHASSON.

Mindenki olyan, mint egy ilyesmi gépezet, csak nem mindegy, hogy "hibátlanul van-e legyártva", vagy sem. Az autistákat eléggé selejtesen gyártották (ÉS EZ NEM VALAMI SÉRTÉSKÉPPEN ÉRTELMEZENDŐ, HA VALAKI AZT GONDOLTA VOLNA!!). Mint egy olcsó kínai koppintás egy eredeti termék alapján. Egy olyan minőség, ami olyan silány, hogy bármikor felmondhatja a szolgálatot, elromolhat, vagy akár zárlatos is lehet, ami tönkreteheti a ház áramellátását, kicsapva annak biztosítékát.
Ez egy autistánál azt jelenti, hogy nem tudni, mikor fog annyira bekattanni egyszer csak, hogy mindent tönkretegyen maga körül, akár HELYREHOZHATATLANUL IS!!!!!!
Bár(csak) olyan minőségi "termék" lennék, mint minden más NORMÁLIS neurotipikus, mindenféle káros szenvedélyek, függőségek, online élni és állandó okostelefonon lógni kívánás nélkül, az offline világ, és egyéb fontos dolgok megbecsülésével együtt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése