2021. március 8., hétfő

Kívánságom 31. születésnapomra: Végre legyen vége a világnak!!!

 A világ egyre életképtelenebb lesz az idő múlásával, és ezt a mostani válsághelyzet is ráerősít. Van egy olyan elképzelés, hogy el kéne költözni egy kertes házba, s mi magunknak termelni mindent ennivalót állattenyésztéssel, és növénytermesztéssel, mert lassan összeomlik a gazdaság, és nem lesz mit az embereknek enniük, ha pedig igen, akkor is HORRIBILIS ÖSSZEGEKÉRT VEHETÜNK MAJD MINDENT!!!

Egyre inkább megtébolyul az egész mostani történelmi világunk. Egyre több, és egyre nagyobb krízist fog okozni a társadalom, és ez ellen az olyanok, mint pl. anya és én nem tudunk tenni semmit.

Olyannyira, hogy az állatvédők minél szigorúbb büntetésért tüntetnek az állatkínzók ellen (pl. ne felfüggesztett, hanem inkább letöltendő börtönt kapjanak). Amerikában még azt is feljegyzik egy kegyetlen gyilkos adataiban, hogy mennyi idősen kínzott állatot (mert elvileg alapvető, hogy mindegyiknek van állatkínzó múltja). Viszont nem börtön kéne az efféle aberrált elméknek, hanem gyógykezelés, és kivizsgálás, hogy mi ve(he)tte rá azt a valakit az ilyen tettekre. Ha az okokat kezelik/gyógyítják, nem pedig a végeredményt büntetik, meg van az esélye annak, hogy később nem lesz belőle gyilkos. Az is jó lenne, ha lenne lehetőség, amivel akár hasznos dolgokra is alkalmazhatnák a pszichopata, szociopata, egyéb mentális problémákat az illetőn. Úgy látszik sokkal fontosabb lett egy állat élete, lelki és mentális világa, mint az embereké. Azért is, mert A Tanár c. sorozat legutóbbi epizódjában Vasvári Szilárd tanár úr egy kiskutyával akart kábítószert etetni a diákok előtt órán, de a diákok szólongatták a tanár urat, hogy hagyja abba, de a tanár úr megkérdezte, hogy csak a kutya élete fontos-e, de a diákok viszont nem, vagyis hogy a diákok maguk szerint nem olyan cukik-e, mint az a kutya, amelyiken bemutatót csinált. Ez is az a sötét jövőt jelzi, hogy majd a jövőben a húsevés/húsfeldolgozás is majd állatkínzásnak fog minősülni a tejivással és tojásevéssel és az ételek azokból való készítésével együtt, így kötelező lesz vegánnak lenni, és aki meg megkíván pl. egy rántott csirkemellet (ami az egyik olyan étel volt, amit én is szerettem, amíg ehettem), azt pedig gonosz embernek titulálják majd, aki a köznép szerint "annyira szívtelen, hogy egy szegény kis jószágot képes lenne megölni, hogy megegye". Azért is, mert az állatvédő vallás és a krisnás felekezet mindig a kegyetlenséget hangsúlyozza, amikor a húsiparról van szó videóikban. Mindezt ahelyett, hogy meghallgatnák Temple Grandint, hogy hogyan lehetne állatokat feldolgozni minél minőségibb módon, és minél kisebb fájdalom okozásával.

Amit százszor mondtam, hogy senki sem talál kivetnivalót az online jövőben, de még annyira sem, hogy már gyerekműsorok, szoftverek is lehetnek digitálisan, online stream-elve, ÉS NEM CSAK 12 (Amerikában 13), VAGY ANNÁL TÖBB ÉVEN FELÜLIEKNEK SZÓLÓAK. KÉREM, HOVÁ ROMLUNK MÉG!!!!!

Én már nem is reménykedek a jobb világban a mostani történelmi jövőre nézve.

Épp ezért azt kívánom a 31. születésnapomra, hogy legyen vége ennek a hülye, változni semmire sem képes, konfliktuskerülő, egyre inkább lezüllő világnak, és az Új Történelmi világ lépjen a helyére, ami sokkal jobb.

Mert nem szeretnék ebbe a világba beleöregedni, és idősen meghalni, miután édesanyámat túléltem, mert őnélküle nem lesz jó életem SOHA TÖBBÉ, ha már nem lesz nekem. Ezért igyekszek minél több mindent megköszönni neki, amit énértem tesz.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése