2021. május 5., szerda

Fél lábbal az abszolút valóságban

Úgy látszik, egyre nehezebben megy a biztosra menés sok mindenben, mint pl. a fürdés (utána törölközés), fogmosás, néha a kézmosás is. Egyre inkább összezavarodok sok mindenben, amit egyre nehezebb kibogozni bennem. Talán a mostani helyzet miatt is, mert nem tudok társaságba menni (egy igazi autistának talán ez a mennyország). Egyre inkább elromlok, és lehet, lassan már füstölök is. Talán azért is, mert már fél lábbal az abszolút valóságban vagyok, és a lelkem vergődik ott, hogy ébresszék fel ebből a rémálomvilágból, mivel elege van ebből az irracionalitásból, ami ebben a világban zajlik.

A másik dolog pedig, hogy egyre kevesebb dolgot fogyaszthatok. Először a glutént, laktózt, majonézt, majd semmilyen állati eredetű ételt nem lehet enni, és reméljük nem lesz olyan, hogy még zöldséget, és egyéb növényi eredetű táplálékot SEM ehetek majd.

Anyát is, és engem is bosszantja ez a dolog. Nem tudom neki elmagyarázni, hogy mi zajlik a fejemben, viszont addig nem tud nekem sem érdemben segíteni. Csupán annyit tud, hogy attól tartok, hogy ha nem megyek biztosra, akkor valami baj történik, tönkremegy, elromlik egy-egy adott dolog. Nem tudom máshogy elmagyarázni egyenlőre neki, de sajnos addig segítséget sem tud adni hogyan, s miképp. Addig csak tanácsokat tud adni, amit nem is olyan könnyű teljesíteni.

Az abszolút valóságban sokkal jobb, neurotipikusabb, lazább, önállóbb vagyok, mint a világnak ebben a hülye, képzeletbeli változatában.

Lehet, hogy az igazi, abszolút, tényleges valóságba kizárólag halálom után juthatok be, mert az író, aki írja a történeteimet, még mindig éltetni akar.

Ma már nem szoktam ragaszkodni a szokásaimhoz, mint régen, és nem is teszem. Épp ezért szeretnék bármit is, hogy megszűnjön ez a világ. Ezért is szeretném az Új Történelem hírnökeinek egyikével találkozni, hogy felhívjuk az író figyelmét, hogy végre a befejező rész legyen, amit jelenleg ír rólam. Mert már nem érdekel, hogy mi lesz, és hogy lesz a befejezés, csak már ne legyen több kötet!!!!!

Szerintem a médiában egyszer majd az is fényre derül, hogy tényleg igaz, hogy nem a valóságban vagyunk, és talán ezt is jelzi, hogy jöttek hozzánk az UFO-k, amit a Pentagon is megerősített. Lehet, hogy ezek az UFO-k fogják rendbe tenni mindent, és behozni minket az igazi valóságba.

Források:

Az UFO-s dologról: https://www.kisalfold.hu/bulvar-celeb/jonnek-az-ufok-meglepodsz-de-a-pentagon-is-megerositette-10890823/?utm_source=facebook&utm_medium=social&utm_campaign=kisalfold&fbclid=IwAR15z8eOCsvXYeMbgpRCciKIgLsyiyaA2uv7IWd2w7UolmMRlP4hQAOv290

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése