2021. május 21., péntek

A streaming az új kábeltévé :-(

 Üdvözöllek téged abban a jövőben, de sajnos lassan már a jelenben is, amiben már ha tévét akarsz nézni, akkor muszáj, hogy online streamelős marhaságokra előfizetned, mert sajnos egyáltalán nem lesz más mód. A szomorú tényt jellemzi az, hogy a mostani helyzetre tekintettel az olyan animációs filmeket, mint a Teljes kikapcsolódás és a SONY pictures és Jackie Chan közös filmje, a Kívánságsárkány, végül utolérte a Netflix-es vég. Továbbá az olyan rajzfilmsorozatok, mint pl. a szuperhős kislány, Csillagsugár (StarBeam), a Beatles dalokat feldolgozó Beat bogarak (Beat Bugs), és a különösen a Motown lemezkiadó által kiadott dalokat újrakomponáló Mágikus Motown (Motown Magic) is hol van?! CSAK ÉS KIZÁRÓLAG A NETFLIX-EN!!!
Közeledik a Fecsegő Tipegők legújabb, CGI-ban megformált sorozata, de még véletlenül sem Nickelodeon-on és/vagy NickToons-on, hanem sajnos a PARAMOUNT+-on!!!!!!! A Paramount+ egyébként a Nickelodeon-t, NickToons-t, NickJr.-t, és a TeenNick-et üzemeltető Viacom Entertainment streamingszolgáltatója, ami a leányvállalatukról, a Paramount Pictures-ről lett elnevezve, valamint ezen láthatóak az olyan régi Nickelodeon-os sorozatok, mint a Hey Arnold, a régi (1991-es) Fecsegő Tipegők, és a Spongyabob Kockanadrág első évadjai. Az Apple TV streamelőgépen pedig lehet előfizetni a Noggin c. szolgáltatásra, ami a Nick jr.-os sorozatokat tudnak az óvodások darálni, REKLÁMMENTESEN, AMI A SZÜKSÉGES MARKETINGEKET IS KÁROSÍTJA A NETFLIX-SZEL ÉS AZ OSTOBA HAVERJAIVAL EGYÜTT.

Egy animációs sorozat epizódjának egyik jelenetében épp arról volt szó, hogy mennyire tanít türelmetlenségre a sorozatdarálás. Még olyat is észrevettem pár éve, hogy a Netflix-es rajzfilmek Wikipédia szócikkjében/szócikkjeiben, amelyik rész az epizódjaikról szól, ugyanarra a napra esik mindegyik epizódnak a bemutatója, valamint az évadpremier-évadfinálé is.

Tegnap beszéltük anyával, hogy addig nem szeretnénk ilyenekre előfizetni, amíg nem jelentik be, hogy: "Tisztelt TV nézők: A hagyományos kábeltévés és műholdas szolgáltatás hamarosan megszűnik. Kérjük fizessenek elő valamelyik/valamennyi film- és sorozatstreamelő szolgáltatásra! Köszönjük."!! Csak ébredjek fel ebből az álomvilágból, amiben most élünk, mire ez megtörténne!!! Azért is, mert az abszolút valóságban legalább nem az online az új offline, nem az internetes ügyintézés az új személyes ügyintézés, ésatöbbi. Az IGAZI valóságban (NEM EBBEN A RÉMÁLOMBAN, AMIT EGY ÍRÓ ÍR RÓLAM, ÉS AMIBEN MOST VAGYUNK!!) sokkal tudatosabb az ember, tudja, hogy a hagyományos emberi és egyéb kapcsolatoknak, dolgoknak, minden másnak muszáj, hogy legyen jövője!!! MI KELL AHHOZ, HOGY FELÉBREDJEK EBBŐL A RÉMÁLOMBÓL!!!

FORRÁSOK:
Teljes Kikapcsolódás:
https://hu.toonsphere.com/2021/01/teljes-kikapcsolodas-elozetes/
Fecsegő Tipegők 2021-es reboot:
https://hu.toonsphere.com/2021/05/fecsego-tipegok-rugrats-uj/
Kívánságsárkány:
https://hu.toonsphere.com/2021/05/kivansagsarkany-elozetes-wish/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése