2021. november 15., hétfő

Személyi igazolvány küldetés sikertelen

2021. október 11-én 13:30-as időponttal elmentünk volna személyi igazolványt cseréltetni, mert néhány napja derült ki, hogy már 2020 májusában lejárt az én személyi igazolványom. Azért csak "volna", mert bementünk, várakoztunk, amíg behívták a sorszámunkat, de amikor elbeszélgethettünk az egyik pultossal, az közölte anyával, hogy születési anyakönyvi kivonattal, és még sok mással kellett volna rendelkeznünk, hogy egyáltalán megcsinálhassák rólam az igazolványhoz a fotót is.

Mehettünk haza.

Ezután új időpontot foglaltunk 2021. október 18. 13:00 órára, és akkor minden mást is viszünk, ami még kell.

2021. október 18-án meg is volt majdnem teljesen. A fényképcsinálás, aláírás megvolt, de sajnos újabb nagy bukás lett abból, hogy nem tudtunk megcsinálni az UJJLENYOMATOT, mivel olyan szólamokat és húrokat hegedülnek az idegi problémáim az autizmusommal egybevetve, hogy gyakran mosok kezet, mert nem tudok elég hamar biztosra menni sok mindenben, és úgy látszik, hogy a teljesen természetes, VEGYSZERMENTES fajta fertőtlenítő (ami közben kíméli az immunrendszert is) is számít!!! Most egy egy évig érvényes személyi igazolványt kaptam, és majd a következő csinálásához kérni kell egy igazolást a pszichiáterünktől, hogy az autizmusom miatt áll fenn a gyakori kézmosásom, és az elbizonytalanodásaim. No meg amúgy is, a mostani helyzet sok mindenkit elbizonytalanít a napi tevékenységeikben!!!!
Nem beszélve arról, hogy ha valaki be akar jönni a lakásunkba, mert olyan dolog adódik, amit csak így lehet elintézni (pl.elromlik valami és meg kell javítani) vagy ha véletlenül később kelek fel a szokásosnál, na akkor aztán felborul minden, nagyon furcsa érzésem lesz attól a naptól, még több nap múlva is nyomaszt a megszokottól eltérő események hatása.

Hát ez minden megbolondulás netovábbja, kérem!!!!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése