2019. június 8., szombat

A való világ sötét oldala

Amiket nem szeretek a való világban, és szenvedek tőle:

- Nemtörődöm embereket, hogy nem tesznek semmit egy szép jövő érdekében csak, mert emiatt "meg kell mozdulni"
- Szélsőséges, környezetőrült megoldások a klímaváltozás és a globális felmelegedés visszafordítása és a környezettudatosság gyanánt. Lásd: műanyagböjtöt hirdetnek és az egyszer használatos műanyag tárgyakat betiltják műanyaglebontást segítő dolog és az arra szakosodó műanyaglebontó üzemek feltalálása helyett.
- Egyre inkább a digitális világtól fog függni az emberiség. Lásd: ma már az összes szoftver digitális letöltésben kapható, és egyre több lehetőség arra, hogy ne legyen szükség igazi emberi kapcsolatokra. Egyre több dolgot már csak online lehet intézni.
- Az állatok egyre inkább több jogot kapnak az embereknél. Lásd: kutyát nem lehet már láncon tartani, jobban megvetik az állatkínzókat, mint a gyerekbántalmazókat, lassan az állattartás fontosabb lesz, mint a családalapítás.
- Az autistákat nem értik meg sem az iskolában, sem a munkahelyeken, de vannak, akiket még otthon sem.
- Sok nő túl sok időt tölt sminkeléssel ahelyett, hogy értékelnék a természetes női szépséget. Lásd: még a nagyon kicsi lányok körmei is ki vannak festve.
- A homoszexualitást és egyéb másságot -mint genetikai probléma-, egyáltalán nem ismerik el, és sokaknak (főképp a vallásos embereknek) még mindig szent meggyőződése, hogy az egyén dönti el, hogy azt az életet választják. Lásd: Oroszországban olyan törvény van, hogy 18 éven aluliakat egyáltalán nem lehet ismertetni az L.M.B.T.Q létéről.
- És még sok más igazságtalanság a világban.

Már szinte semmi nem okoz örömet ebben a világban. Csak a blogírás, a cikkolvasás, a számítógépes játékok, stb. Nagyon nagy szerencsém van, hogy legalább édesanyám megért engem, de vannak még néhányan, akik hasonlóak, mint mi vagyunk, és akik megértenek minket.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése