2020. december 20., vasárnap

Vírusos 2020-as karácsony

 Idén karácsonykor a Covid-19 járványhelyzet miatt sokakban felértékelődik az, hogy milyen igazából együtt lenni a rokonokkal, ismerősökkel, milyenek is a karácsonyi rendezvények, tömeges ünnepek.
Hogy milyen, ha több generáció együtt van.

Viszont hiába ez a felértékelődés, hogy ha ilyet nem lehet csinálni most az idén.

Amúgy is, se anya, se én (de leginkább anya) nem érti, hogy sok családban miért csak karácsonykor tettetik, hogy szeretik egymást, míg egész évben megy a nagy gyűlölet egymás iránt. NEKÜNK EGYÁLTALÁN NINCS KARÁCSONYI HANGULATUNK, DE ÚGY HALLOM EGYES ISMERŐSEINKTŐL, HOGY NEKIK SINCS!!

Már nem reménykedem azon, hogy valaha is jóságos legyen a mostani történelmi emberiség. Már azt sem bánom, hogy ha eljön a mostani történelmi világ vége, bármilyen formában. És azután eljő az Új Történelmi világ.

Azért sem, mert 2021-től lassanként betiltanak mindent pl. az egyszer használatos műanyagokat, ami egy picit is gazdaságos, és lassan már nem lehetnek hagyományos boltok sem, csak az az újonnan elterjedt csomagolásmentes boltok, ahol nekünk kell hozni tartókat, amibe kimérhetjük az árut. Ezzel, és még mással is indulunk vissza az őskorba.
NAGYON FÉLEK A 2021-ES ÉVTŐL, MERT TÖRVÉNYEKKEL FOGJÁK VISSZAFEJLESZTENI A VILÁGOT. MERT UGYE NEM ISMERIK EL AZ ARANY KÖZÉPUTAT, AMIBEN FEL LEGYEN TALÁLVA MŰANYAGLEBONTÓ ALKALMATOSSÁG, AMI MEGOLDANÁ A MŰANYAGPROBLÉMÁT, MÉGHOZZÁ VÉGKÉPP!!!

AMÚGY IS, NEM TUDOM, MI LESZ A JÖVŐM A MOSTANI TÖRTÉNELMI VILÁGBAN. NEM ÉRDEMES MEGÉRNEM AZ IDŐS KORT EBBEN A VILÁGBAN.

NEM LESZ BOLDOG KARÁCSONY, BOLDOG ÚJ ÉV PLÁNE NEM!!!! HOGY IS LENNE, HA ENNYIRE NEM NORMÁLISAK AZ EMBEREK ÚGY ÁLTALÁBAN?!?!

AZT KÍVÁNOM IDÉN KARÁCSONYRA, HOGY MEGSZŰNJÖN EZ A MOSTANI TÖRTÉNELMI VILÁG, ÉS BEKERÜLJÜNK A SAJÁT SZÜLETÉSI IDŐNKBEN (DE LESZNEK, AKIK EGY KICSIT KORÁBBAN) AZ ÚJ TÖRTÉNELMI VILÁGBA, AHOL SOKKAL JOBB LESZ AZ EMBERISÉG. KÍVÁNOM, HOGY AZ AZ ÍRÓ, AKI VALÓSZÍNŰLEG MEGÍRJA AZ ÉN TÖRTÉNETEMET/KALANDJAIMAT, FEJEZZE BE A REGÉNYSOROZATOT, HOGY VÉGRE LESZÁLLHASSAK A FÖLDRE, AZ ABSZOLÚT VALÓSÁGBA!!!!!!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése