2020. december 31., csütörtök

Boldog új évet!!! Vagy inkább: Boldog Új Történelmet (?) kívánok

 Eljött hát a Szilveszter, viszont nagyon szeretném, ha Újév gyanánt nem 2021-be térnénk be utána, hanem magába az Új Történelmi világba. Mert sajnos nem lesz jó év 2021. Még inkább nem, mert abban az évben lesznek kitiltva az egyszer használatos műanyagtárgyak, és (szépen-lassan) olyan világ közeledik, amiben csak csomagolásmentes boltok lehetnek, ezzel visszavezetik a világot az őskorba ahelyett, hogy a műanyag- és nejlonproblémára találnának ki jobb megoldást, hogy elősegítsék azok lebontását. Egyre rosszabb világ lesz amúgy is, amit nagyon sok minden bizonyít.

Nem szeretnék senkit lelombozni így szilveszterkor, de ez az igazság. Nem vagyok "depis", csak reális gondolkodásom van. Soha nem szoktam újévi fogadalmat tenni, mert minek, mikor nincs hogyan betartani. A mostani történelmi emberiség nem úgy megy jó felé, mint ahogy az Új Történelmi mivoltuk.

A mostani történelemnek muszáj, hogy vége legyen. Vége kell lennie a rólam szóló regénysorozatnak, amit valaki ír rólam az abszolút valóságban, mert már tényleg egyáltalán nem hiszem azt, hogy ez lenne a valódi világ, amit hiszünk, hogy az. Az Univerzumnak le kellene formatálnia, és újratelepítenie a világunkat.

Úgyhogy nem igazán kívánok senkinek boldog, gondoktól mentes, "mindenszépésjó" új évet, mert egyszerűen nem lesz ilyen, hanem évről-évre csak rosszabb és egyre rosszabb. Ne kergessünk hamis illúziókat a boldogságról és örömről. LÁSSUNK HÁT REÁLISAN!!!!!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése