2021. június 2., szerda

Jövő hónaptól máshol étkezni nem ajánlott

IDÉN Júliustól már semmi nem lehet az éttermekben műanyagból, se tányér, se evőeszköz, se szívószál, se semmi. A környezetvédelem ahelyett, hogy valamilyen műanyaglebontó alkalmatosságot találnának ki, az egyszerűbb megoldást választják: TILTANAK!!!!!!!

Így az éttermeknek azontúl már át kell térniük alternatív anyagokból készült ilyen dolgokra, amit sokan biztos megtennének, de egy marha nagy gond van: A MŰANYAGNÁL SOKKAL DRÁGÁBBAK!!!!!
Ezért sajnos a váltás minden költségét a vendégeknek kell megfizetniük, ezért kénytelenek őket az adott éttermek anyagilag megrövidíteni, így sajna csak a gazdagok, vagy egy kicsit is tehetősebbek tudnak majd étkezdékben enni, mindenki más kénytelen lesz otthon főzni magának, és enni, amit tud. A másik az, hogy ilyen árak mellett nagyon sok étterem nem fogja tudni vállalni a további üzemelést, mivel nem elég nagy a forgalma, vagy nincs túl sok vendég, így a bezárás mellett kényszerül dönteni.

EGYSZERŰNEK TŰNŐ, DE HOSSZÚ TÁVON A JÖVŐRE NÉZVE SÚLYOS KÁROKAT OKOZÓ "MEGOLDÁSOK" VANNAK MINDEN MENNYISÉGBEN NEM CSAK A MŰANYAG, DE SOK MINDEN MÁS TERÉN IS!!! DE AZ IGAZI VALÓSÁGBAN JOBB MEGOLDÁSOK VANNAK, AMI EGYENSÚLYBAN TARTJA A VILÁGOT ÖKONÓMIAILAG ÉS ÖKOLÓGIAILAG EGYARÁNT!! BELE KÉNE KÖLTÖZNI VÉGRE VALAHOGY AZ ABSZOLÚT VALÓSÁGBA!!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése