2021. július 8., csütörtök

Egy Föld

 Ha ez a mostani történelmi világ így megy tovább, ahogy megy, el tudom képzelni, hogy a jövőben bevezetik az "Egy Föld" törvényt. Szerencsére ma még nincs ilyen drasztikus törvénytervezet semelyik országban, de ha így haladunk, sajnos könnyen meglehet, hogy hamarosan lesz egy korábbi blogbejegyzésemben említett kötelező vegánság, vagyis a húsfogyasztás elleni törvénnyel együtt.

Ez a törvény annyiból fog állni, hogy mindenkit olyan életmódra fog kényszeríteni, amivel elég lesz egy Föld bolygó az emberiségnek, és megakadályozzák, hogy bárki is túlfogyaszthasson. Hogy ezt a törvényt kijátszhatatlanná tegyék, kormányilag biztosítanak naponta mindenkinek korlátozott mennyiségű áramot, vizet, gázt, egyéb energiát, viszont ha valakinek ez a kapacitás kifogy nap közben, nagyon sok pénz kifizetése, valamint nyomós indok elmagyarázása ellenében kérhet idő előtt újabb töltést. Sokaknak okból nem fog ez tetszeni, mivel így mindenki csak félelemből takarékoskodik/spórol, akiben nincs meg a már-már beteges takarékoskodási/spórolási mániája.

Ennek az Egy Föld törvénynek az ötletét nem máshonnan, mint azokból a felmérésekről szóló cikkekből szedtem, ami arról szól, hogy melyik ország mennyire fogyaszt túl, és/vagy hogy ha mindenki úgy élne, mint az adott nép, vagy akár az adott egyén, hány Földre lenne szüksége az emberiségnek a túléléshez, és hogy ne fogyjon ki minden természeti dolog/alapanyag a szükségletekre.

Bár ne lenne igazam, hogy tényleg meglesz-e hozva ilyen törvény, de sajnos már elkezdődött egy NAGYON HOSSZÚ FOLYAMAT, mivel több Pest megyei városban és településen, mint ahogy Gödöllőn és Pécelen annyira elapadt a nagy meleg miatt a víz a víztározó szolgáltatóknál (Duna Menti Regionális Vízmű zrt. vagyis DMRV), hogy vízkorlátozást kellett bevezetni. Nem lehet ugyanis ott növényeket locsolni és autót mosni SEM.

Nagyon szomorú, de ahhoz, hogy egy bármely ilyen szélsőséges kezdeményezést megakadályozzunk, nem maradhat el az Új Történelem, vagyis hogy az abszolút valóság végre kiderüljön, és megszűnjön ez a kitalált világ, amit egy író ír főként rólam, amit úgy kéne megoldani, hogy meggyőzni őt, hogy fejezze be egy nagy durranással a történetsorozatot. NAGYON JÓ LENNE!!!!!!!!

A vízkorlátozós cikk, amiben már latolgatnak megoldásokat is valahogy szerencsére!!:
https://hvg.hu/gazdasag/20210705_ivoviz_ontozes_klimavaltozas?fbclid=IwAR0dQfyN10lJK-OvPkoUfwdMKq7pRJfVfTFqT5w7miYNwItbZKhF5b2-ouw

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése