2019. március 5., kedd

Legrosszabb eljárások a fiatalok mobilozási szokásaira

Vannak szülők, akik szörnyen sokkoló feltételekhez kötik, hogy gyermekeik okostelefont kaphassanak. Például vannak olyanok, akik szerződést köttetnek a gyerekükkel, nem egy ilyet olvastam már, de tegnap olvastam egyet a legutóbb, amiben egy anya szuper szigorú szerződés megkötése ellenében vett egy telefont gyermekének. Olyan pontok vannak benne, hogy pl. lefekvés előtt le kell adni a telefont, reggel 7 óra előtt nem szabad üzeneteket küldeni, nem lehet telefon a szobában, mindig fel kell venni a szülők hívását, vagy ha nem lehetséges, üzenni kell, nem szabad másról fényképet vagy videót csinálni, BELEÉRTVE AZ IDEGENEKET, AKIK VALÓSZÍNŰ CSAK ÁRTATLAN NÉZELŐDŐK, és egyéb sz*rságok. HOGY LEHET FELTÉTELEKHEZ KÖTNI A SZÜLŐK BIZALMÁT, ÉS HOGY NE FÉLJEN TŐLÜK A GYEREK!!!! Kár, hogy az igaz szeretetet, törődést és megértést nagyon sok ember elkényeztetésnek veszi, pedig a megértő szülők gyermekei, akiket megértenek a tanáraik is (akik sajnos ritkaságoknak számítanak) sokkal kiegyensúlyozottabbak, elenyésző bármilyen függőség kialakulásának veszélyének aránya, sőt, előbb megunják a tabletezést, mobilozást, számítógépezést és/vagy videójátékozást. Nem győzöm hangsúlyozni, hogy az arany középút (se nem szigor, se nem a rettegett "elkényeztetés") mindennél fontosabb.

Forrás(VIGYÁZAT: ANGOL NYELVŰ): https://www.unilad.co.uk/technology/mums-super-strict-17-rule-contract-for-son-to-have-a-phone-is-a-must-for-all-parents/

FIGYELEM: EGYÁLTALÁN NEM JÓ PÉLDA, AMI EBBEN A CIKKBEN VAN!!! SENKI NE PRÓBÁLJA ALKALMAZNI SOHA ÉS SEMMILYEN KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT!!!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése