2019. december 4., szerda

Világunk vs. Élet értelme

A világunk egyre romlik, és egy normális gondolkodású ember már nem lát (sok) értelmet az életben, bármennyire próbálja leplezni kedvenc időtöltéseivel!!

Vegyünk például engem!!:
Nekem szépen lassan le kellett szoknom a húsról és egyéb állati eredetű élelmiszerről, valamint mindenről, amiben glutén van és laktóz, ahogy már többször megírtam a blogunkban. Mindez azért, mert az élelmiszergyártóknál a minőség SOKAD RENDŰ fontosságú, és csak profitért gyártanak mindent!! Egyre inkább mesterséges adalékanyagokat adnak el az embereknek!!

A másik dolog, hogy közeledik a klímakatasztrófa. A sok gyerek és fiatal hiába tüntet a Földünkért, ha a felnőttek semmit sem tesznek érte!! Aki pedig igen, az szélsőséges megoldásokkal akarja védeni szegény bolygónkat (lásd: műanyag, és nejlon kihagyása és kiátkozása az életéből, és egyéb módon megnehezíti saját létét), ahelyett, hogy valódi megoldásokat kezdeményezzenek (műanyag-, nejlon lebontást segítő valami, stb.)!!

Nem tudom, hogy mennyire érdemes azon gondolkodni, hogy minél több ideig élni ebben a világban, és hogy érdemes-e egy közelgő világvégébe gyermeket nemzeni. Lehet, drasztikus mondatok ezek, de már nem nagyon hiszek abban, hogy van emberi jóság. Többnyire soha nem volt. Hogy lett volna, ha az emberi jóság fontosságát szükséges rosszként tanították generációkon és több évezreden át, de erről is írtam egyszer-kétszer.

NEM AKAROK ILYEN JÖVŐT!!!!!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése