2018. szeptember 16., vasárnap

Egy rajzfilmsorozat, ami csak egy évadban volt hazánkban.

Van egy Animánia c. animációs sorozat a Warner bros.-tól, amit 1993 és 1998 között készítettek. Sajnos csak a teljes első évad, és a második évad egyetlen epizódja került Magyarországra magyar szinkronnal. Nem tudni, hogy a fejlettebb országok átvették-e az összes évadot. Nekem megvan a teljes első évad DVD-n, de sajnos az az egy leszinkronizált második évadbeli epizód nem került bele.

Aki nem tudná, az Animánia három aranyos, kutyaszerű firka (ezt a kifejezést a Roger Nyúl a Pácban c. film óta ismerem) testvér (Yakko, a legidősebb fiú, és a vezető, Wakko, a középső fiú, és Dot, a lánytestvér) bolondos kalandjairól szól, amiben további mókás szereplők jelennek meg több szegmensben. Kár érte, hogy nem jött több évad Magyarországra, pedig lenne rá igény. Az sem lenne baj, ha új szinkronnal jönne a teljes sorozat (vagyis új szinkron már az első évadtól).

Bezzeg, annak idején a Hupikék Törpikék c. rajzfilmsorozatból az összes évadot leszinkronizálták magyarra, pedig abban jócskán van szigor.

A Garfield és barátai és a felnőtt Kenguk c. sorozatokat is évek múltán újraszinkronizálták az első évadtól az utolsóig.

DE MI LESZ AZ ANIMÁNIÁVAL!!!!
Állítólag 2020-ban lesz egy újraalkotott (reboot)sorozat, de ez nem fogja kárpótolni a magyar népet. El is tudtam volna képzelni, hogy ugyanolyan hosszú sorozat legyen az Animánia, mint pl. a Simpson család, Family Guy, egyebek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése