2018. szeptember 11., kedd

Így képzelném el egy sokkal jobb világot

Egy jobb világot képzelnék el, ami bár nem tökéletes, de megfelelőbb lenne, mint ami itt zajlik.

Kiegyensúlyozott életek:
Ha kiegyensúlyozott gyerekkora lenne a legtöbb embernek, ahol igazán szeretik és megértik a szülei, tanárai, akkor nem lennének annyian a számítógépek, mobiltelefonok függői, mint most. A legtöbb gyerek így alapból megunná ezeket a kütyüket egy idő után és vágyna, hogy kint legyen a friss levegőn, játsszon együtt a barátaival, egyebek. A felnőttkorukban pedig boldog életet élnének, amiben menő dolog a felelősségtudat, és a házimunka is öröm lenne, nem pedig "a szükséges rossz". A kiegyensúlyozott gyermekkor generációkon át meglenne sok családban. A gyermeknevelésben a sok tanár és család megtalálná az arany középutat (Se nem szigor, sem elkényeztetés), így a gyermekeknek nem járna stresszel az óvoda- és iskolakezdés, hanem örömmel, hogy újabb érdekességeket tanulnak majd. Gondolkodásra, és nem magolásra tanítanák őket. Tiltott lenne az iskolai (tanári) szigor, és további szigorellenes törvények lennének, amik nem csak iskolákra, munkahelyekre és börtönökre is vonatkozna.

A Blu-ray és a digitális disztribúció:
A Blu-ray lemezt bevezetnék a PC-re, így akár egy lemez is elég lenne egy játék feltelepítéséhez, ami még a legrosszabb esetben is fél óra lenne. A csak digitális játékok, valamint lemezes és digitális formában is kapható játékok digitális verziójának korhatára 12-esnél kezdődne, mert semmilyen esetben sem gyermekbarát ez a "digitális jövő".
Lenne egy jó cég a szórakoztatóiparban, ami felhívná a többi cég figyelmét, hogy a minőség sokkal jobban profitál, mint csupán a mennyiség.

Angolföld:
El tudnék képzelni egy angolszász országot Európában, amely külön lenne az Egyesült Királyságtól. A neve pedig Angolföldi Szövetségi Köztársaság lenne. Attól az országtól sokat tanulhatna a világ.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése