2018. október 8., hétfő

A Disztópia, ami biztos meg fog történni a jövőben, ha így folytatódik ez a világ

A Föld nevű bolygó, 2118

A világ az évszázad alatt rossz felé változott.
Teljesen megszűnt a kézzelfogható média fogalma, már csak múzeumban lehet látni ilyet. A zene, videojáték, és DVD boltok már mind bezártak. Mindenki már letöltésben, interneten keresztül vásárol filmet, zenét, videojátékot. Mindenkinek van már mindenféle internetes oldalon felhasználói fiókja. Már minden ügyüket okostelefonjukon intéznek az emberek. Az emberi kapcsolatok már a múlté. Aki nincs internetközelben, elveszettnek, vagy még rosszabb, antiszociálisnak tekintik. Mindenki mobilján tekint mindent. A TV-k egyre több szolgáltatást tudnak nyújtani. Az embereket mindez ellustította annyira, hogy napokig, hetekig, hónapokig, vagy netán évekig ne hagyják el az otthonaikat. Már az ebédet, élelmiszereket is internetről rendelnek. A gyerekek sem játszanak kint, mert már kisgyermekkortól mobil van a kezükben.

Hogy ne ilyen disztópikus legyen 2118-ra a világ, tennünk kell a ma lévő helyzetek ellen. Vissza kell hozni a kézzelfogható médiát a világba, NE LEGYEN TELJESEN DIGITÁLIS JÖVŐ!! Legyen a lemezeknek jövője!!
Legyünk a gyermekeinkkel megértőek, hogy örömteli legyen a képernyőn túli világ. És még sok más tennivaló vár ránk egy igazi utópia megteremtésére a jövőnkre nézve.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése