2020. április 9., csütörtök

Tönkrement világunk

A koronavírus járvány a világgazdaság túlnyomó részére teljesen helyrehozhatatlan károkat okoz, ami nem fog tudni helyreállni, miután (remélhetőleg hamar) lecseng. Egyre több munkahely fog megszűnni, egyre több ember fogja elveszíteni az állását, és lesz hajléktalan a járvány után világszerte. Bár a vírus megjelenése miatt csökkenő környezetszennyezés hatására a természet, a klíma, és a környezetünk fellélegezhetett, nagy kárt okozott viszont az emberiségnek, és leginkább a jóságos példányok fogják a legrosszabbul érinteni. Ez a járvány az őskorba fogja visszataszítani a világot kissé.
Most, hogy szinte mindenki home office-ban kényszerül dolgozni, digitális iskolában tanulni (gyerek, kamasz, felnőtt egyaránt), még jobban el fogja szigetelni az embereket, mire vége lesz a krízisnek, aztán az ebből a jól megszokott otthonlétből pedig már nagyon nehéz lesz visszatérni a normális, szabad kerékvágásba!!! Akkor pedig kiderül, hogy mennyire betett nekünk a mostani helyzet!!
Az emberek ebbe a hetek óta tartó karanténban megőrülnek, becsavarodnak, felrobbannak az idegtől, egyre több lesz a normál emberi kapcsolatok, találkozások és a nagyobb események {koncertek, ünnepségek (pont most húsvétkor), egyéb események, tömegrendezvények, találkozók} hiánya miatt kialakult pszichiátriai, mentális, és lelki beteg, amennyit majd a pszichológia és/vagy pszichiátria terén jártas szakemberek egyszerűen NEM KÉPESEK ELBÍRNI!!!
Az internet eléggé le van terhelve, félő, hogy nem sokáig fogja bírni, vagy csak nagy mértékben lelassul.
Bezárkózásra intenek mindenkit, ahelyett, hogy igazi megoldásokkal fékezték volna meg a járványt. Például egy olyan eljárással, hogy a gyanús eseteket a kórházak egy erre szakosodott, sterilizált termekbe terelnék (ahol a legközelebb van), sorban kivizsgálnák őket vírustesztekre, és ha negatív, egy külön kijáraton engednék ki, és élhetné tovább az életét, de pozitív teszt esetén fertőtlenítő kabinba vezetnék a "beteget", amiben gőzzel fertőtlenítenék a testét külsőleg, és a belső fertőtlenítést egy vitamindús, immunerősítő ital megivásával oldanák meg, és a kezelés után szintén a külön kijáraton távozhatna. De nem csak vírusteszt kellene a világnak, egy olyan kapu is szükséges lenne, ami alatt áthaladva egy veszélytelen sugárkövetővel látnák, hogy az illető vírusos-e. Sajnos semmi ilyesmi nincsen ebben a világban, aminek abszolút valóság mivoltára már egyre kevésbé tudok belegondolni, és egyre inkább azt hiszem, hogy csak kitalált alternatív világ ez az egész, és az abszolút valóság sokkal jobb, igazságosabb, tisztességesebb.
REMÉLEM, ÍGY VAN, MERT EGYRE KEVÉSBÉ TUDOM ELVISELNI EZT A "VALÓSÁGNAK" NEVEZETT RÉMÁLMOT!!!!! FEL AKAROK BELŐLE ÉBREDNI!!!!!!!!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése